Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

dinsdag 30 mei 2017

AMT: BMW legt productie stil door onderdelentekort

BMW legt productie stil door onderdelentekort
BMW kampt met problemen bij fabrieken in Duitsland, China en Zuid-Afrika. Doordat er onderdelen ontbreken heeft het de productie tijdelijk moeten stilleggen. In Leipzig ligt de productie gedeeltelijk stil. In China en Zuid-Afrika wordt zelfs een dag helemaal niet gewerkt.
Lees verder

Snellaadbeperking in Tesla's?
Als er wat dan ook gebeurt met Tesla's komt dit in het nieuws. Deze keer is een klacht opgedoken van een Amerikaan die niet meer zo snel kan snelladen. Dat zou komen door een softwarematig ingebouwde beveiliging, waarover Tesla geen openheid geeft. Foei toch, zegt de eigenaar. Dus nog maar eens: is snelladen schadelijk, en hoe erg is dat?
Lees verder

Ford introduceert Omnicraft onderdelen voor universeel onderhoud
Ford introduceert Omnicraft, een onderdelenlijn waarmee Ford-dealers onderhoud kunnen uitvoeren aan alle merken. Omnicraft start met de 2.000 meest gebruikte onderdelen, waaronder oliefilters en remblokken. Het aantal onderdelen wordt in de toekomst verder uitgebreid
Lees verder