Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

maandag 29 mei 2017

Autmobiel Management: Behoorlijke terugval Europese verkoop bedrijfsauto’s

Behoorlijke terugval Europese verkoop bedrijfsauto's
De verkoop van bedrijfsauto's in de Europese Unie is vorige maand behoorlijk gedaald.
Lees verder

Markt autoverzekeringen gaat 31% krimpen
De Nederlandse schadeverzekeringsmarkt krimpt ook zonder technologische disruptie met 13% de komende tien jaar. Vooral de automarkt loopt harde klappen op. Dit stellen Baken Adviesgroep en Trend-Rx in het rapport 'Schademarkt in 2026'.
Lees verder

Dutch Dakar Experience is steeds groter bestelauto-event
Voor het door VB-Airsuspension en VETH Automotive gezamenlijk georganiseerde relatie-evenement Dutch Dakar Experience melden zich steeds meer exposanten uit de bestelauto-branche aan. De bezoekers, relaties van de exposanten, krijgen zowel informatie als spektakel voorgeschoteld.
Lees verder

CBS: Vacatures autobranche op hoogste niveau sinds 2008
Het aantal openstaande vacatures in de auto- en motorbranche is in het eerste kwartaal van 2017 met bijna de helft toegenomen naar 3 700. Dit is het hoogste aantal sinds het derde kwartaal van 2008. Ook werd er in het eerste kwartaal ruim 8 procent meer omgezet dan een jaar eerder. De omzet steeg het sterkst in de personenautobranche en bij importeurs van nieuwe personenauto's.
Lees verder

Volkswagen viert 80e verjaardag
De Volkswagen Group viert dat op 28 mei 1937 de voorganger van het huidige wereldwijde autoconcern, Gesellschaft zur Vorbereitung des Deutschen Volkswagens mbH, officieel werd opgericht in Berlijn.
Lees verder

Donald Trump weer fel tegen Duitse auto's
President Donald Trump heeft zich tijdens een onderonsje met EU-bestuurders in Brussel opnieuw kritisch uitgelaten over de grote stroom Duitse auto's en andere goederen die jaarlijks naar de VS komen.
Lees verder

General Motors wordt meegetrokken in sjoemelschandaal
Ook General Motors heeft nu een proces aan z'n broek van boze klanten die stellen dat hun auto's minder waard zijn omdat er mee gesjoemeld is.
Lees verder