Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 31 mei 2017

Autmobiel Management: Ford komt met onderhoud en onderdelen voor alle automerken

Ford komt met onderhoud en onderdelen voor alle automerken
Europese Ford-dealerbedrijven kunnen nu onderdelen leveren voor en onderhoud uitvoeren aan alle automerken met de introductie van het nieuwe merk Omnicraft van de Ford Customer Service Division (FCSD).
Lees verder

Tekort aan onderdelen legt productie BMW lam
BMW heeft de productie in een aantal fabrieken in Duitsland, China en Zuid-Afrika stil moeten leggen wegens een tekort aan stuuronderdelen die worden geleverd door Robert Bosch. BMW zal daarom een eis tot schadevergoeding bij de Duitse toeleverancier op tafel leggen.
Lees verder

Na MacGyver is nu Chuck Norris de bestelauto-held
Mercedes-Benz Vans haalde in 2012 actieheld MacGyver van stal om de introductie van de bestelauto Citan luister bij te zetten. Fiat Professional doet nu iets soortgelijks met Chuck Norris.
Lees verder

Persgroep stopt met onderhoudsportal Carsom.nl
De Persgroep Online Services beëindigt per direct de online dienstverlening Carsom.nl. Consumenten regelen hun auto-onderhoud zeer beperkt online. De website van Carsom.nl blijft voorlopig live om reeds geplande onderhoudsafspraken doorgang te laten vinden.
Lees verder

Europa kan sjoemelen harder aanpakken
De Europese Commissie kan binnenkort harder gaan optreden tegen sjoemelen door autofabrikanten.
Lees verder

Rolls Royce 'bouwt' met Sweptail duurste auto ooit (filmpje)
Rolls Royce heeft een exclusieve tweezitter coupé 'op maat' gebouwd die met een prijskaartje van meer dan 15 miljoen euro zo goed als zeker de duurste auto tot nu toe is.
Lees verder

Dieselgate laat niets over van imago Volkswagen
Het imago van en het vertrouwen in het merk Volkswagen heeft door dieselgate in ieder geval in Duitsland zelf een grote klap opgelopen.
Lees verder