Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 30 mei 2017

Autmobiel Management: Green Team Twente wint Eco Marathon in Londen (filmpje)

Green Team Twente wint Eco Marathon in Londen (filmpje)
Green Team Twente heeft de eerste plek behaald in de Shell Eco Marathon, de grote Europese duurzaamheidsrace in Londen. De Twentse waterstofauto won na een ongekend spannende race op het circuit in het Queen Elizabeth Olympic Park in hartje Londen de Urban Concept waterstofklasse, de 'koningsklasse' van de Eco Marathon.
Lees verder

Column Clem Dickmann: The Donald
Je moet er maar zin in hebben. Amper een week na de veelbesproken inauguratie van de nieuwe president op weg naar een verscheurd land in diepe verwarring. Een ongewis avontuur.
Lees verder

Ford benoemt meer nieuwe managers
Ford heeft de top van de onderneming volledig omgegooid. Na het wegsturen van Mark Fields en de benoeming van Jim Hackett tot CEO en de komst van drie nieuwe onder-directeuren heeft Ford nog een reeks andere benoemingen van topfunctionarissen bekend gemaakt.
Lees verder

Nissan X-Trail komt met een drone
Nissan heeft een X-Trail op de markt gebracht die als extra 'uitgerust' wordt met een drone.
Lees verder

Groot Jebbink neemt Bosch Car Service Revelhorst over
Het Vordense familiebedrijf Groot Jebbink opent per 1 juni een tweede vestiging in Zutphen.
Lees verder

EV-Nieuws: i3-tegenhanger van Mercedes-Benz
Mercedes-Benz komt hoogstwaarschijnlijk met een passend antwoord op de i3 van BMW, daar waar de elektrische B 250 e nu veel duurder is. In september zou op de autoshow van Frankfurt een prototype staan van een elektrische hatchback van Mercedes-Benz.
Lees verder

Andere Tijden Sport: Liane Engeman, de blonde schrik van het circuit
Nu Max Verstappen het racen in Nederland weer populair heeft gemaakt, gaan de gedachten uit naar een ander fenomeen uit de racewereld: Liane Engeman. Bloedmooi en razendsnel in haar bolides. De blonde schrik van het circuit, zo werd de Haarlemse in de jaren 60 van de vorige eeuw genoemd.
Lees verder