Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

dinsdag 30 mei 2017

Autofans: Rolls-Royce Sweptail toont waarom RR bazen der coachbuild zijn

Rolls-Royce Sweptail toont waarom RR bazen der coachbuild zijn
Leuk natuurlijk, zo'n Rolls Dawn maar de kans is reƫel dat je in Monaco er meer dan eentje tegen zal komen. Waardoor de echte rijken richting RR trekken met de vraag of ze geen 'one-off' kunnen bouwen. Met resultaten zoals deze Sweptail, de duurste Rolls die de Britten ooit in elkaar hebben geschroefd. En misschien ook meteen de knapste creatie van de laatste jaren.
Lees verder

Mercedes spilt details Project One
Een toerenbegrenzer die pas ingrijpt bij 13.500 opm en een houdbaarheidsdatum voor de V6 van 50.000 kilometer. Jep, klinkt als een heuse hypercar, die Project One.
Lees verder

Wat als: Opel terug met een Tigra op de proppen komt? [Render]
Net zoals zomertrends komen en gaan, gaan ook cabrio's en coupes bij automerken. Bij Opel heb je momenteel de Cascada, vroeger had je de Tigra. Wat als ze die terug vanonder het stof zouden halen?
Lees verder

8x Lotus waar je het niet verwacht
Denken we bij Lotus meteen aan de Elise en Evora, dan wordt vaak vergeten dat Lotus Engineering een veel gevraagde partner is bij de ontwikkeling van nieuw automobiel goed. Natuurlijk ken je de Lotus Omega en de Tesla Roadster maar wist je ook dat Lotus bij volgende 8 wagens wat in de pap te brokken had?
Lees verder

Nieuwe Porsche 911 Carrera RSR 3.8 uit 1993 is miljoenendeal
2.25 miljoen dollar, ongeveer 2 miljoen euro heeft deze bijna nieuwe Porsche 911 RSR opgebracht op de veiling.
Lees verder