Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 31 mei 2017

Autoweek: AutoWeek-lezer spot: BMW X2

AutoWeek-lezer spot: BMW X2
BMW breidt zijn X-familie dit jaar uit met de X2. Dankzij AutoWeek-lezer Jeroen Bonte kunnen we de gelikt gelijnde cross-over vandaag van dichtbij bekijken.
Lees verder

Chuck Norris ambassadeur van Fiat Professional
Chuck Norris is de nieuwe ambassadeur voor Fiat Professional. FCA heeft de spijkerharde filmster binnen weten te slepen als het gezicht van de bedrijfsauto-tak.
Lees verder

Nieuwe Design Director voor McLaren
McLaren Automotive heeft Rob Melville benoemd tot Design Director. Melville is echter geen vreemde bij McLaren.
Lees verder

Subaru warmt voor komst sportversie BRZ
De Amerikaanse tak van Subaru plaatst een foto op Twitter waarmee iets met een grote voorkeur voor sportiviteit aangekondigd lijkt te worden. Het zou zomaar kunnen dat autoland eindelijk verblijd wordt met een STI-versie van de BRZ.
Lees verder

Bijgewerkte BMW 2-serie geprijsd
Zo'n twee weken geleden schoof BMW de gefacelifte 2-serie Coupé en Cabrio naar voren. Nu is bekend wat deze vernieuwde modellen moeten opbrengen.
Lees verder

NEVS geeft 9-3 nieuw uiterlijk
National Electric Vehicle Sweden, het bedrijf dat de restanten van Saab heeft opgekocht en op basis daarvan elektrische auto's ontwikkeld, lijkt weer een stapje dichterbij z'n doel. Deze 'foto's' laten waarschijnlijk zien hoe de eerste auto van het bedrijf eruit komt te zien.
Lees verder

Focus RS krijgt sperdifferentieel
Ford bouwt 1.500 speciale versies van de Focus RS, voorzien van een sperdifferentieel en de nodige sportieve opsmuk. Enige nadeel is dat deze limited edition hier niet leverbaar wordt.
Lees verder