Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

dinsdag 30 mei 2017

Autoweek: Gereden: Citroën Jumpy 4x4 Dangel

Gereden: Citroën Jumpy 4x4 Dangel
De befaamde Franse 4x4-specialist Dangel heeft in nauwe samenwerking met PSA een vierwielaangedreven versie van de Peugeot Expert en Citroën Jumpy ontwikkeld. De eerste exponent was vorige week op Nederlandse bodem en AutoWeek ging er een blokje mee om.
Lees verder

Gesnapt: nieuwe BMW X4
Hoewel de X4 pas een jaar of drie op de markt is, zijn de heren en dames in München al druk aan het denken aan een opvolger. Het is die tweede generatie X4 die nu naar buiten treedt.
Lees verder

Nieuwe Mercedes A-klasse krijgt twee AMG-versies
Langzaam maar zeker wordt meer informatie vrijgegeven van de op stapel staande nieuwe generatie van Merdedes' compacte modelfamilie. Uit berichtgeving van het Engelse Autocar blijkt dat de nieuwe A-klasse niet één, maar twee AMG-versies krijgt.
Lees verder

Renault Mégane RS in beeld verschenen
Vorige week liet Renault al een ingepakte Mégane RS door Monaco sturen door niemand minder dan F1-coureur Nico Hülkenberg. Vandaag verliest de topversie van de Franse C-segmenter een deel van zijn stickerwerk.
Lees verder

Pre-productie Tesla Model 3 laat interieur zien
Een Tesla Model 3-fan wist in Californië een aantal foto's te maken van een Model 3 die zo goed als af lijkt. Gelukkig wist hij daarbij ook het interieur op de gevoelige plaat vast te leggen.
Lees verder

Nieuwe Citroën C3 Picasso schemert door
De Citroën C3 Picasso is aan vervanging toe en het is een cross-overachtige die hem gaat opvolgen. De auto is voor een deel al op internet verschenen.
Lees verder

Hyundai 'plaagt' door met Kona
Hyundai's Kona staat te trappelen om zich aan de buitenwereld te tonen. Vandaag duikt de cross-over weer op in een teaservideo.
Lees verder