Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

maandag 29 mei 2017

Autoweek: Mitsubishi levert 635 Outlanders PHEV aan Oekraïne

Mitsubishi levert 635 Outlanders PHEV aan Oekraïne
Mitsubishi kreeg onlangs een wel heel grote order binnen. Het merk levert maar liefst 635 Outlanders PHEV aan het nationale politiekorps van Oekraïne.
Lees verder

AutoWeek-lezer spot: Jaguar E-Pace
Dat Jaguar aan een SUV onder de F-Pace werkt, is al even bekend. Menno Haas kwam de auto in Duitsland tegen en bewijst daarmee dat het 'spotters-seizoen' is geopend!
Lees verder

'Maserati Levante Hybrid krijgt Pacifica-techniek'
Op niet al te lange termijn moet er een plug-in hybride op basis van de Maserati Levante verschijnen. Dat was al bekend, maar dat die auto z'n techniek wellicht van de Chrysler Pacifica leent, is nieuw.
Lees verder

INNOVATIE: De komst van 48 volt aan boord
Het aantal elektriciteitsverbruikers in de auto blijft maar toenemen, maar dan kan niet onbeperkt doorgaan. Of toch wel? Via een omweg – strengere uitstootnormen – lijkt de redding nabij: verhoging van de boordspanning naar 48 volt.
Lees verder

Video: BMW 550i – 2006 – 330.230 km – Klokje Rond
We gooien het hoge woord er maar meteen uit: stikjaloers zijn we op Rudi Koster, die zijn kilometers maakt met een machtige, bijna 400 pk sterke BMW 550i. Maar vandaag moet hij met zijn billen bloot, want hoe is de technische staat van zijn fraaie bezit? We laten Joep Schuurman er op los, die dit soort auto's wel vaker ziet op zijn werk.
Lees verder

In het wild: Volkswagen 'Type 181'
De Volkswagen die officieel bekendstaat als Type 181 werd oorspronkelijk voor het leger op papier gezet, maar op warme dagen als deze staat het ding juist symbool voor ultieme vrijheid.
Lees verder

Dit kost de gefacelifte Fiat 500L
Vorige week legde Fiat zijn grootste variatie op het 500-thema op de snijtafel en vandaag kunnen we melden wat die gefacelifte 500L moet gaan kosten.
Lees verder