Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 26 mei 2017

Autoweek: Nieuwe uitrusting voor Skoda Superb

Nieuwe uitrusting voor Skoda Superb
Skoda heeft de uitrusting van zijn vlaggenschip Superb tegen het licht gehouden om tot de conclusie te komen dat er her en der best wat aan gesleuteld kan worden.
Lees verder

Specificaties BMW M5 opgedoken
Het mag geen geheim meer heten dat BMW binnen afzienbare termijn een geheel nieuwe M5 op de markt brengt. Vandaag duiken nieuwe gegevens op over het model dat bovenaan het gamma van de 5-serie de scepter zwaait.
Lees verder

BAC Mono voor politie Isle of Man
Het in Liverpool gevestigde Briggs Automotive Company (BAC) omarmt het politiekorps van Isle of Man en stuurt een met politiestickers bedekte Mono naar het roemruchte eiland.
Lees verder

Patentschetsen Jeep Yuntu opgedoken
Bij het Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie zijn tekeningen neergelegd van een nieuwe grote Jeep. Het lijkt om de productieversie van de Yuntu Concept te gaan.
Lees verder

Vilner vilt eerste generatie Audi TT
De oer-TT die Audi in 1998 op de markt bracht, spreekt nog altijd tot de verbeelding. Dat blijkt wel uit het gegeven dat het Bulgaarse Vilner de sportcoupé in 2017 van een weelderig interieur voorziet.
Lees verder

11 Japanse bedrijven samen aan waterstofnetwerk
Elf Japanse bedrijven hebben een memorandum van overeenstemming ondertekend waarmee het voornemen om gezamenlijk aan het aanleggen van een infrastructuur voor waterstof te werken, wordt vastgelegd.
Lees verder

Rij-impressie: Volkswagen Golf GTI Performance
Of de GTI Performance een lichte teleurstelling is na een middagje rijden met de Golf R? Absoluut niet.
Lees verder