Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 26 mei 2017

Autoweek: Video: Joep Legt Uit - Uitlaat

Video: Joep Legt Uit - Uitlaat
De uitlaat loopt meestal over de gehele lengte van de auto. Wanneer de uitlaat kapot gaat, hoef je meestal echter niet dat hele stuk te vervangen, maar slechts een klein gedeelte. En dat terwijl-ie af-fabriek vaak wel uit één deel bestaat. Is het dan toch te doen voor de goedbedoelende hobbyist? Joep legt het uit. Als AutoWeek-abonnee ontvang je extra korting op auto-onderdelen. Ga naar autoweek.nl/kentekencheck en vind de onderdelen voor jouw auto!
Lees verder

Bijna productierijp: BMW Concept 8 Serie
Tijdens het Concorso d'Eleanza Villa d'Este heeft BMW het doek getrokken van deze Concept 8 Serie, een vooruitblik op een luxueuze nieuwe coupé die volgend jaar daadwerkelijk op de markt komt!
Lees verder

GM aangeklaagd om sjoemelsoftware
General Motors (GM) is in de Verenigde Staten aangeklaagd omdat het in pick-uptrucks gebruik zou hebben gemaakt van sjoemelsoftware om emissietesten te manipuleren. Mensen die de voertuigen van GM bezitten of leasen hebben de zaak aangespannen.
Lees verder

Brute aankondiging: Jaguar XE SV Project 8
Jaguar Land Rover's Special Vehicle Operartions (SVO) doet een bijzondere aankondiging. In de vorm van de XE SV Project 8 krijgen we spoedig een zeer gespierde XE te zien.
Lees verder

Nieuwe Honda N-Box op komst
Honda is in het thuisland voornemens op de N-Box te vervangen. De opvolger van de hoekige kei-car wordt vandaag middels een teaser aangekondigd.
Lees verder

Gesnapt: nieuw vervoer voor Donald Trump
Cadillac heeft opnieuw opdracht gekregen het presidentiële vervoer te regelen. De inmiddels acht jaar oude The Beast waar Obama jarenlang in werd rondgereden is aan vervanging toe en het is dit ingepakte bakbeest dat president Donald Trump heelhuids van A naar B moet kunnen brengen.
Lees verder

'Mercedes-Benz neemt EV Concept mee naar IAA'
Mercedes-Benz neemt een studiemodel mee naar de IAA van Frankfurt dat vooruitblikt op een volledig elektrische hatchback. Althans, dat blijkt uit berichtgeving van het Engelse Autocar.
Lees verder