Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

zaterdag 27 mei 2017

Max op P6 in Monaco: "Best een goede donderdag"

Max op P6 in Monaco: "Best een goede donderdag"

Na een keurige derde plek in het eerste bedrijf op donderdagmorgen is Max Verstappen tijdens de tweede vrije training van de Grand Prix van Monaco als zesde geƫindigd. Op het uitdagende stratencircuit van Monte Carlo was Sebastian Vettel, rijdend voor Ferrari, het snelst gevolg door de Red Bull van Daniel Ricciardo, die op zijn beurt de Ferrari van Kimi Raikkonen voor bleef.

"Het was best een goede dag", laat Max direct na afloop van de tweede vrije training weten. "We liggen niet al te ver achter en we konden de auto uit de muur houden. Je kunt het hier niet rustig aan doen, want dan sta je laatste. Iedereen is aan het pushen. Vanmorgen beschadigde ik de vloer bij het zwembad, maar wat er precies misging weet ik niet. Maar al met al hadden we een goede dag."

Lees verder

Max racet op jetski door Monaco

Op vrijdag wordt er van oudsher niet gereden in Monaco. Toch weerhield dat Max Verstappen er niet van om te gaan racen: hij vloog letterlijk over het water!

Lees verder

Max vierde in afsluitende vrije training Monaco

Max Verstappen is als vierde geƫindigd in de derde en afsluitende vrije training voor de Grand Prix van Monaco. De Nederlander kende een probleemloze en productieve sessie, waarin hij maarliefst 27 ronden wist af te leggen. Met een 1:12.940 zat hij slechts een halve seconde achter de snelste man Sebastian Vettel. Kimi Raikkonen onderstreepte de snelheid van Ferrari door de tweede tijd te laten noten. Valtteri Bottas eindigde als derde in een sessie, waarin Esteban Ocon in de slotfase zijn Force India in de muur parkeerde.

Lees verder