Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

zondag 28 mei 2017

Scherp Audi Private Lease tarief: kies nu voor de Audi A3

Is het higtech, science fiction of beide? Ontdek de Audi lunar quattro
Klik hier voor de online versie
Hét moment voor Audi Private Lease
 
  Geachte heer, mevrouw,

Audi Private Lease biedt tijdelijk de mogelijkheid om een nieuwe Audi A3 Sportback te rijden voor een maandbedrag vanaf slechts € 345,- op basis van 10.000 kilometer per jaar met een looptijd van 48 maanden. Bij het vaste maandbedrag zijn onder meer allriskverzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie en onderhoud all-in. Omdat u de auto privé least, is Audi Private Lease ook ideaal voor bijvoorbeeld ZZP-ers.
 
 
 
Vraag offerte aan
 
 
Audi walk&talk
 
  Is het terecht dat Chris Beekman een vergeten Stijl-kunstenaar is? Ontdek zijn oeuvre aan de hand van maar liefst tachtig van zijn werken. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar op 2 juni.  
 
 
Boek vip-rondleiding
 
 
Volgens uw smaak: Audi RS 5 Coupé
 
  Hoe ziet uw ideale Audi RS 5 Coupé eruit? In de online configurator stelt u de 311 kW/450 pk sterke topsporter volgens eigen smaak samen. Kies bijvoorbeeld voor de unieke kleur Sonoma Green metallic, benadruk de sportiviteit met het RS designpakket of opteer voor 20-inch lichtmetalen velgen en de RS sportuitlaat. De nieuwe Audi RS 5 is nu te bestellen bij de Audi-dealer.  
 
 
Ontdek de Audi RS 5 Coupé
 
 
Filmster met vier ringen
 
  Nu in de bioscoop: de Audi lunar quattro. De maanwagen van Audi speelt een belangrijke rol in de sciencefictionfilm ‘Alien Covenant’ van Ridley Scott. In de film wordt de Audi lunar quattro ingezet om een nieuwe planeet te verkennen. Toch is het maanwagentje niet alleen maar science fiction: deze hightech Audi is al zo ver ontwikkeld, dat hij binnenkort ingezet kan worden bij een echte ruimtemissie.  
 
 
Bekijk de video
 
 
Audi en golf: perfecte match
 
  Audi is sinds jaar en dag onlosmakelijk met de golfsport verbonden. Zo is Audi sponsor van Joost Luiten. De passie voor golf is ook terug te vinden in de Audi webshop. Hier staan diverse essentiële golf-accessoires klaar voor sportieve Audi-fans: van originele Audi golfballen, via marker met pitchfork tot en met poloshirts (m/v) en golftassen.  
 
 
Ga naar Audi shop
 
 
 
Uw mening
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
 
   
 
   
Proefrit maken   Werkplaats afspraak
     
             
     
             
 
Overig
Contact
Configureer uw Audi
Audi Selectie :plus
Ontdek Audi editions
Uitschrijven
 
 

© 2017 Audi AG
All rights reserved