Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 13 juni 2017

AMT: Autoverzekering – welke misverstanden bestaan erover?

Autoverzekering – welke misverstanden bestaan erover?
Mede door misverstanden over de autoverzekering durven veel autobezitters niet over te stappen. Zonde, want ze laten veel geld liggen. Deze vraag kun je als garage-eigenaar ook tegen het lijf lopen. Maar ben jij op de hoogte van het beste advies hierin? De specialisten van Diks helderen in dit artikel een aantal misverstanden rondom de autoverzekering op.
Lees verder

Ruildelen bestellen met Bovag Garantie in webshop van Motorenfabriek De Sutter
Motorenfabriek De Sutter lanceert samen met elf andere revisiebedrijven op de Amsterdamse Rematec show een nieuwe Nederlandse webshop voor onder meer ruilmotoren, -versnellingsbakken en -cilinderkoppen. Ruildelen.nl heeft bij aanvang 2.500 producten in het assortiment. Die worden allemaal met Bovag Garantie geleverd.
Lees verder

'Volkswagen, Bosch en dealers moeten eigenaren sjoemeldiesel geld teruggeven'
Ontevreden eigenaren van zogenoemde sjoemeldiesels van Volkswagen zouden de volledige aanschafwaarde van hun auto terug moeten kunnen krijgen. Dat vindt de Stichting Volkswagen Car Claim die naar de rechter stapt om voor Nederlandse autobezitters een schadevergoeding af te dwingen bij Volkswagen, softwareleverancier Bosch en de Nederlandse verkopers van de auto's.
Lees verder