Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

donderdag 29 juni 2017

AMT: Fototerugblik op leerzaam AMT Diagnose Boot Camp 2017

Fototerugblik op leerzaam AMT Diagnose Boot Camp 2017
Het is al weer voorbij. De vijfde editie van AMT Diagnose Boot Camp. Dit jaar voor het eerst op de Automotive Campus te Helmond. De opzet bleef hetzelfde. Tachtig deelnemers volgden tien workshops van toptrainers van de partners. Natuurlijk ontbrak de fun-activiteit niet, net als heel veel kennisuitwisseling. Kijk mee terug in deze foto-impressie.
Lees verder

Vredestein wordt eerstemontagemerk
Nieuwe auto's op Vredestein-banden? Vanaf volgend jaar in de showroom! Bij welk(e) automerk(en)? Dat vertellen vader en zoon Kanwar van Apollo-Vredestein nog even niet. Wel zouden die Vredesteins heel goed 'Made in Hungary' kunnen zijn. Daar bouwden de Indiërs in recordtijd een state-of-the-art bandenfabriek. Met hulp uit Enschedé
Lees verder

Hoe herken je een goede diagnosetester?
In AMT 6 vroegen we de leveranciers van Nederlandse bodem hoe je een goede diagnosetester herkent. Natuurlijk sommen ze dan graag de voordelen van juist hun eigen apparatuur op. Voor wie daar een beetje doorheen prikt, levert het artikel heel praktische tips op. Kijk even mee naar de antwoorden van Smeets Solutions.
Lees verder