Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 27 juni 2017

AMT: Kentekenloket als klantcontact generator

Kentekenloket als klantcontact generator
Sinds 16 september 2015 hoeft een particulier niet meer langs een PostNL of RDW-vestiging voor het overschrijven van een kenteken, maar kan dit ook bij autobedrijven aangesloten bij stichting Kentekenloket. Biedt dat voordelen? Jazeker, een extra klantcontactmoment!
Lees verder

Nederlandse revisiebedrijven goed voor half miljard jaaromzet
In 2016 bedroeg de totale omzet in Nederland uit het reviseren van auto-, scheeps- en tractormotoren, versnellingsbakken en andere technische componenten 501 miljoen euro, zo blijkt uit onderzoeksresultaten van BOVAG en de Vereniging voor Importeurs van Verbrandingsmotoren (VIV). De revisiebedrijven verwachten volop te kunnen profiteren van de opkomst van de circulaire economie en zien in de elektrische auto zowel kansen als bedreigingen.
Lees verder

Hoe nieuw is Audi's actieve vering?
Net als Mercedes-Benz deed voor zijn nieuwe S-klasse, werkt Audi toe naar de onthulling van zijn topmodel A8. Vanzelfsprekend volgeladen met de nieuwste productierijpe technieken die het merk in huis heeft. Daarvan kun je er als 'teaser' steeds eentje onthullen. Zo bouw je spanning op voor de algehele onthulling. Nu met Audi's actieve vering en besturing.
Lees verder