Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

zondag 25 juni 2017

Audi Nieuwsbrief - Audi R8 Spyder V10 Plus

Audi Nieuwsbrief 25 Juni
Klik hier voor de online versie
de snelste open Audi ooit
 
  Geachte heer, mevrouw,

De R8 Spyder V10 Plus is de snelste open auto die Audi ooit heeft gebouwd. Zijn centraal geplaatste V10-motor levert 449 kW/610 pk. Resultaat: een sprint van 0-100 km/h in 3,3 seconden en een topsnelheid van 328 km/h. Het nieuwe quattro-vierwielaandrijvingsysteem zorgt samen met de strakke set-up voor een unieke combinatie van grip, stabiliteit en dynamiek. Speciaal voor dit model: het designpakket Micrommatagrün van Audi Exclusive.
 
 
 
Ontdek Audi R8
 
 
Nieuwe A8: voorsprong van de toekomst
 
  De nieuwe Audi A8, die op 11 juli wordt gepresenteerd, laat steeds meer van zich zien. Vanaf 28 juni zal al een glimp van de auto te zien zijn in de nieuwe Spider-Man film Homecoming. Ook zijn er al beelden van de toekomstige mogelijkheden hoe de nieuwe Audi A8 zichzelf kan parkeren, zonder dat er iemand achter het stuur zit. Kortom: de nieuwe A8 is een auto om alles over te weten. Blijf als eerste op de hoogte door u in te schrijven voor de speciale A8-nieuwsbrief.  
 
 
Dit is A8-parkeergemak
 
 
Audi - private lease
 
  Met Audi Private Lease stapt u zorgeloos in een gloednieuwe, sportief en comfortabel uitgeruste Audi A3 Sportback. Tijdelijk voor een vast maandtarief van € 345,-. Inclusief wegenbelasting, allriskverzekering, internationale pechhulp, reparatie, onderhoud en banden.  
 
 
Lees meer
 
 
Audi walk&talk
 
Ontdek het veelzijdige werk van Seth Price en verken zo nieuwe (kunst)terreinen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de exclusieve rondleiding bij het Stedelijk Museum Amsterdam.
 
Boek walk&talk
     
Inspirerende kookkunst
 
Voor de fijnproevers onder de Audi-liefhebbers wordt er op 30 oktober in het Miele Experience Center in Vianen een Culinaire Masterclass georganiseerd. Deze staat onder leiding van Raymond Prinsen van Moulin Bistronomie te Borculo.
 
Boek Masterclass
     
Voor wie niet kan wachten
 
  Audi heeft een uitgebreid aanbod van direct uit voorraad leverbare auto’s. Om nog sneller de Audi van uw dromen te vinden, is de voorraadlocator op audi.nl compleet vernieuwd. Zo worden automatisch vergelijkbare auto’s getoond en via de ‘matching score’ laat nu ook de Audi-configurator direct beschikbare auto’s zien. Ook prettig: van alle auto’s wordt de werkelijke uitrusting tot in detail getoond en kunt u de best passende auto’s vergelijken.  
 
 
Laat u inspireren
 
 
 
Uw mening
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
 
   
 
   
Proefrit maken   Werkplaats afspraak
     
             
     
             
 
Overig
Contact
Configureer uw Audi
Audi Selectie :plus
Ontdek Audi editions
Uitschrijven
 
 

© 2017 Audi AG
All rights reserved