Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

zondag 11 juni 2017

Audi Q2 #limited: alles behalve limited

Het aftellen is begonnen: de revolutionaire nieuwe A8 wordt op 11 juli onthuld
Klik hier voor de online versie
Q2 #limited: alles behalve limited
 
  Geachte heer, mevrouw,

De Q2 #limited 1.0 TFSI is er in gelimiteerde oplage. Hij combineert de dynamiek van de Q2 sport met de luxe van Pro Line. Standaard zijn MMI navigatie, parkeerhulp achter, cruise control en een bestuurdersinformatiesysteem in kleur. Ook LED-koplampen en -achterlichten, licht- en regensensor, 18 inch lichtmetalen velgen, het Ambiente lichtpakket en de Audi Car Assistant app zijn inbegrepen.
 
 
 
Lees meer
 
 
Nieuwe A8: voorsprong van de toekomst
 
  Het aftellen is begonnen: op 11 juli onthult Audi de nieuwe A8. Hij is revolutionair. Dat begint met zijn spraakmakende design-DNA, de voorbode van een nieuwe lijn. Bovendien is de A8 lichter dan ooit door een slimme mix van aluminium, magnesium, koolstofvezel en hightech kunststoffen. Ook is er een compleet nieuw bedieningssysteem met ongekende online mogelijkheden. En daarbij is de A8 ook de nieuwe maatstaf in comfort.  
 
 
Blijf op de hoogte
 
 
Grootse miniaturen
 
  Dromen van een Audi kan klein, maar uitermate realistisch beginnen met de uitgebreide reeks originele miniaturen. De range bestaat uit Audi’s van nu, historische Audi’s en autosportmodellen. Er is keuze uit drie formaten: 1:87, 1:43 en 1:18. Omdat Vaderdag dit jaar samenvalt met de 24 uur van Le Mans, zijn diverse Audi Le Mans-modellen nu aantrekkelijk geprijsd.  
 
 
Bestel uw Audi op schaal
 
 
Configuratie onder handbereik
 
  Voor iPhone-gebruikers heeft Audi een Wallet-functie aan de configurator toegevoegd. Stel een Audi volgens eigen wens samen en sla de configuratie op in de Apple Wallet. Neem uw telefoon mee naar de Audi-dealer. Deze neemt de configuratie over met de bijbehorende code. Zo komt uw droom-Audi tot leven op een groot scherm – samen met de Audi-dealer kunt u dan nog de puntjes op de i zetten.  
 
 
Start configuratie
 
 
Koken als een ster
 
  De Culinaire Masterclasses van Audi zijn dé manier om uw vaardigheden in de keuken naar een nog hoger niveau te tillen. Voor de Masterclass op maandag 19 juni in Huis de Salentein in Nijkerk zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. U leert de tips en tricks van Patron Cuisinier Wilco Berends van Restaurant de Nederlanden in Vreeland aan de Vecht. Dat is koken en genieten op het hoogste niveau.  
 
 
Boek Masterclass
 
 
 
Uw mening
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
 
   
 
   
Proefrit maken   Werkplaats afspraak
     
             
     
             
 
Overig
Contact
Configureer uw Audi
Audi Selectie :plus
Ontdek Audi editions
Uitschrijven
 
 

© 2017 Audi AG
All rights reserved