Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

dinsdag 13 juni 2017

Autmobiel Management: CAO voor het Carrosseriebedrijf definitief

CAO voor het Carrosseriebedrijf definitief
Werkgevers en vakbonden hebben het akkoord over de nieuwe cao voor het Carrosseriebedrijf definitief goedgekeurd. Daarmee is de nieuwe cao die o.a. door Focwa en RAI CarrosserieNL is onderhandeld, van kracht geworden.
Lees verder

Jaguar Land Rover investeert in autodeler Lyft
Jaguar Land Rover gaat de markt voor autodelen met haar duurdere auto's testen. De Britse autofabrikant investeert 25 miljoen dollar in de Amerikaanse autodeler Lyft en verkoopt die partner ook enkele tientallen Jaguars en Range Rovers om als deelauto te gebruiken.
Lees verder

Persoonlijke kentekenplaat minder in trek bij Belgen
In Belgiƫ zijn vorig jaar 1.777 nieuwe gepersonaliseerde kentekenplaten voor auto's uitgereikt.
Lees verder

Op luxe vakantie met auto-importeur Pon
Bezoekjes aan de Olympische Spelen in Athene en Vancouver, een trip naar Formule 1 in Monaco, reizen naar IJsland en St. Petersburg en ook nog drie minicruises over de Middellandse Zee. Gemiddeld kosten die tripjes 5.000 euro per persoon maar er waren uitschieters tot 9.000 euro p.p., all in.
Lees verder

Elektrisch vervoer in stroomversnelling
Anno 2017 kan de transitie naar elektrisch vervoer niet langer worden afgedaan als een hype. De wereldwijde miljarden budgetten die de industrie uittrekt spreken voor zich: EV ondergaat een stroomversnelling. De branche staat enorme veranderingen te wachten. Welke dat zijn belicht Automotive Insiders tijdens de bijeenkomst op 20 juni.
Lees verder

Polestar (Volvo) komt met eigen EV's
Polestar, het 'tuning'-merk van Volvo, wil onder eigen naam duurdere elektrische auto's op de markt gaan brengen. Het eerste eigen model zou, als alles goed gaat, al eind dit jaar uit kunnen komen, meldt het Britse vakblad Auto Buyer.
Lees verder

Tavares (PSA) blij met nieuwe Opel-baas Lohscheller
Topman Carlos Tavares van PSA heeft in een persoonlijke verklaring zijn volle steun betuigd aan de nieuwe topman van Opel, Michael Lohscheller.
Lees verder