Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

donderdag 15 juni 2017

Autmobiel Management: Edwin van Tricht directeur Ditzo Schade

Edwin van Tricht directeur Ditzo Schade
Edwin van Tricht (43) is per 1 juli aangesteld als directeur Ditzo Schade. Dit meldt ASR Nederland.
Lees verder

Nieuwe elektrische Audi een 'Musk-Have'
De nieuwe e-tron Sportback van Audi is een Musk-Have, denkt Audi City Berlijn.
Lees verder

24 feiten over Porsche en Le Mans
Op 17 en 18 juni strijdt Porsche met de 919 Hybrid voor de derde opeenvolgende overwinning van de legendarische 24-uursrace van Le Mans. Met 18 overall overwinningen is Porsche recordhouder. In aanloop naar de race: 24 feiten over Porsche op het misschien wel meest fameuze motorsportevenement.
Lees verder

Achtergrond: Strijkt Ghosn langs Amsterdamse achterdeur toch z'n bonus op?
Carlos Ghosn moet het als topman van Renault, van de alliantie Renault-Nissan en momenteel ook van Mitsubishi, dit jaar toch met wat minder doen dan in vorige jaren. Vooral op aandrang van de Franse staat is Ghosn's totale beloningspakket, salaris plus bonussen dus, flink afgekapt. Maar het lijkt er sterk op dat de Renault-baas en zijn consorten een manier hebben gevonden om langs een Amsterdams achterdeurtje juist tientallen miljoenen extra op te strijken.
Lees verder

Europese 'sjoemeloplossing': géén geld, wél garantie
Eigenaren van een Volkswagen die met 'sjoemeldiesel' is uitgerust krijgen twee jaar extra garantie op hun auto, maar geen compensatie in de vorm van geld.
Lees verder

Pirelli kiest fotograaf voor kalender 2018
Pirelli heeft zijn keuze voor een fotograaf voor de Pirelli Kalender 2018 bekend gemaakt. Dat is de Brit Tim Walker geworden.
Lees verder

Michelin: geen verhoging minimum profieldiepte
Michelin heeft aangegeven dat het verhogen van de minimum profieldiepte tot 3 mm niet nodig is. Het kost de automobilist extra geld en is schadelijk voor het milieu. De bandenfabrikant weet zich hierbij gesteund door testresultaten in haar Ladoux testcentrum.
Lees verder