Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 14 juni 2017

Autmobiel Management: Europcar Group investeert in SnappCar

Europcar Group investeert in SnappCar
Autoverhuurder Europcar neemt een 20 procent minderheidsbelang in het Nederlandse peer-to-peer autodeelplatform SnappCar. Met deze investering sluit Europcar zich aan bij bestaande aandeelhouders Autobinck Group en de Deense startup studio Founders.
Lees verder

Focwa-leden voorkomen gebruik gestolen onderdelen
Consumenten kunnen voorkomen dat bij schadeherstel gebruik wordt gemaakt van gestolen objecten door de schade te laten herstellen bij een Focwa-lid.
Lees verder

Citroën zet zwaar in op nieuwe C3 Aircross
Citroën vestigt alle hoop voor het broodnodige herstel op de kleine SUV C3 Aircross die maandag is gelanceerd. "Dit is heel belangrijk want het is het begin van ons SUV-offensief in Europa," zegt Xavier Peugeot, directeur productie bij het merk uit de PSA-stal.
Lees verder

Auto Palace en EmerparkAuto bundelen krachten
De van oorsprong Zwolse dealergroepen Auto Palace en EmerparkAuto bundelen hun krachten.
Lees verder

Amazon wil auto's verkopen in Europa
Online-gigant Amazon wil auto's gaan verkopen in Europa. Amazon heeft een Europese autodivisie ingesteld onder leiding van Christoph Möller, vroeger autodeskundige bij adviesbureau Oliver Wyman, en zoekt nu naar meer personeel.
Lees verder

Ook Nederlandse sjoemelclaim tegen Volkswagen
De Stichting Volkswagen Car Claim bereidt namens Nederlandse eigenaren van een Audi, Seat, Skoda, Porsche of Volkswagen waarin sjoemelsoftware zit een rechtszaak voor tegen Volkswagen en ook tegen toeleverancier Bosch.
Lees verder

'Apple werkt inderdaad aan autonoom rijden'
Het was natuurlijk al tijden bekend, maar CEO Tim Cook van Apple heeft nu expliciet bevestigd dat zijn bedrijf bezig is met autonoom rijden.
Lees verder