Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

maandag 19 juni 2017

Autmobiel Management: EV-Nieuws: Tesla Model X vindt botsen niet erg

EV-Nieuws: Tesla Model X vindt botsen niet erg
Altijd leuk, om auto's in gecontroleerde toestand te laten crashen. Deze week was de Tesla Model X aan de beurt. Gordels vast. Daar gaan we.
Lees verder

Ghosn ontkent verhalen over financiƫle constructie
"Er is niets van waar, die verhalen die in de pers zijn verschenen over een financiƫle constructie om extra bonussen uit te delen aan de leidende figuren bij Renault," was alles wat topman Carlos Ghosn tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders in Parijs kwijt wilde.
Lees verder

Takata eerst failliet en dan overgenomen
Takata, de Japanse fabrikant van airbags die kunnen exploderen, wil zo snel mogelijk faillissement aanvragen.
Lees verder

Onderzoek Statista: 'Duitser wil eigen auto'
Duitsers willen over het algemeen een eigen auto houden. Verhalen dat vooral jongeren de voorkeur geven aan autodelen en dus zelf niet een auto kopen zijn een fabeltje.
Lees verder

Europese markt blijft in de lift
De Europese automarkt blijft flink in de lift. In mei werden weer 7,6 procent meer nieuwe personenauto's verkocht dan een jaar eerder waarmee de groei over de eerste vijf maanden uitkomt op 5,3 procent, meldt de autokoepel Acea in Brussel.
Lees verder

Opvolger Marchionne komt uit eigen gelederen
Fiat Chrysler Automobiles is hard op zoek naar een opvolger voor Sergio Marchionne die zaterdag 65 is geworden en in 2019 af zal treden als CEO. Uit bronnen rond de top van de onderneming valt op te tekenen dat de opvolger in ieder geval uit eigen gelederen zal komen.
Lees verder

Camiel van Meteren van Hyundai naar Kia
Kia Motors Nederland maakt vandaag bekend dat per 1 juli Camiel van Meteren de vacant gekomen positie van manager retail management zal invullen.
Lees verder