Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 8 juni 2017

Autmobiel Management: Fastned haalt ruim 7 miljoen euro op met uitgifte obligaties

Fastned haalt ruim 7 miljoen euro op met uitgifte obligaties
De exploitant van snellaadstations heeft in twee weken tijd 7,7 miljoen euro opgehaald door de uitgifte van obligaties.
Lees verder

Fource vindt verkoeling bij Hella
Vanaf vandaag start Fource met de distributie van de thermomanagement productlijn van Hella. De productlijn 'Behr Hella Service' bestaat uit een compleet gamma van voertuigairconditioning en motorkoeling en is een aanvulling op het huidige Fource koelingsassortiment.
Lees verder

Uber stuurt 20 man de laan uit wegens pesten
Uber Technologies heeft 20 werknemers met onmiddellijke ingang ontslagen na een diepgaand intern onderzoek naar klachten over pesten op het werk.
Lees verder

B2C-occasionverkoop mei +4,7%, prijzen stabiel
De maand mei zal de verkopers van gebruikte auto's zeker tot tevredenheid gestemd hebben. In alle segmenten van de markt werd beter verkocht dan een jaar tevoren.
Lees verder

Achtergrond: Alfa Romeo blijft ambitieus
Vertrouwen komt te voet, maar gaat te paard. Dat is ook een 'levensfeit' waar Alfa Romeo mee te dealen heeft. Een recente vergelijkingstest van de Giulia Quadrifoglio en enkele andere sportsedans wist het Italiaanse merk op zijn naam te zetten, maar de redactie van het betreffende magazine meldde wel dat de Alfa halverwege de meerkamp weggesleept moest worden vanwege panne.
Lees verder

Tesla-rijder claimt vaker en meer schade
Bezitters van een Tesla dienen 'abnormaal vaak' een schadeclaim in terwijl herstel van die schade meestal ook veel duurder uitvalt dan bij vergelijkbare auto's. Om die reden heeft de Amerikaanse autoverzekeraar AAA de premies voor Tesla-rijders met 30 procent verhoogd.
Lees verder

Cao Metaal en Techniek definitief akkoord voor FNV-leden
De leden van de FNV hebben ingestemd met de cao Metaal & Techniek. Het door de FNV voorgestelde generatiepact wordt daarmee van kracht. Maar liefst tweeduizend jongeren krijgen door het pact een echte baan en een toekomst in de techniek.
Lees verder