Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

maandag 26 juni 2017

Autmobiel Management: FiatChrysler krijgt te maken met VW-advocaat

FiatChrysler krijgt te maken met VW-advocaat
Elizabeth Cabraser, de Amerikaanse advocaat die een miljardenregeling uit de bus wist te slepen voor door het sjoemelschandaal bij VW getroffen autobezitters, gaat nu ook de claimzaak leiden tegen Fiat Chrysler Automobiles. Cabraser is door een federale rechter in San Francisco als zodanig benoemd.
Lees verder

Meld u nog snel aan voor het gratis AM Driving Business Remarketing event!
Het AM Driving Business Remarketing event 2017 vindt plaats op woensdag 28 juni en staat dit jaar in het teken van 'The Extra Mile' naar rendement en gaat in op de laatste finesses van de occasionhandel. Waar liggen de kansen en mogelijkheden om in dit belangrijke en lang onderschatte segment serieus geld te verdienen?
Lees verder

EV-Nieuws: Ook Polestar gaat op elektrische toer
Polestar is het performancelabel voor sportieve Volvo's. Omdat Volvo zijn modellen steeds verder elektrificeert, kan Polestar niet achterblijven.
Lees verder

Europcar neemt low-cost concurrent over
Europcar, toch al de grootste autoverhuurder van Europa, heeft de low-cost concurrent Goldcar overgenomen.
Lees verder

Takata vraagt faillissement aan
De Japanse fabrikant van de 'exploderende' airbags Takata heeft zondag faillissement aangevraagd. Ook twaalf dochterondernemingen elders in de wereld hebben de boeken neergelegd.
Lees verder

Britten willen marktleider nieuwe rijden worden
De Britse regering wil zeker 900 miljoen euro uittrekken om onderzoek en ontwikkeling van autonoom rijden en van elektrische auto's te steunen.
Lees verder

Fransen verkopen autokeuringsdienst Utac
De Franse organisatie van autofabrikanten CCFA en enkele collega's hebben het bureau voor de type-goedkeuring van nieuwe auto's Utac in de etalage gezet.
Lees verder