Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

zaterdag 3 juni 2017

Autmobiel Management: Kenteken overschrijven bij alle KwikFit vestigingen

Kenteken overschrijven bij alle KwikFit vestigingen
Voor het overschrijven van het kenteken bij de verkoop van een tweedehands auto kunnen particulieren nu ook terecht bij een KwikFit vestiging.
Lees verder

Koopman gaat door met Renault-Nissan
Koopman Logistics Group heeft bekendgemaakt dat de samenwerking met autofabrikant Renault-Nissan de komende jaren wordt voortgezet.
Lees verder

Freddy Dijkman is nieuwe finance director LeasePlan
Per 1 mei is Freddy Dijkman (1973) benoemd tot finance director van LeasePlan Nederland. Hij volgt hiermee Annelies Bouma op, die de LeasePlan-organisatie eerder dit jaar verliet.
Lees verder

Export personenauto's met 10% gedaald
De export van gebruikte personenauto's is in de eerste vier maanden van 2017 met 10% gedaald. Wel worden er juist meer kleine auto's geƫxporteerd. Export in het A-segment groeide zelfs met 22%.
Lees verder

Bosch gaat samenwerken met Alibaba
Bosch wil de Chinese markt verder veroveren door samen te werken met Alibaba, de grootste internetwinkelier ter wereld. De Duitse toeleverancier heeft daartoe een partnerschap afgesloten met de Chinese winkelgigant.
Lees verder

CBS: 'Toename elektrische auto's zet door'
Het aantal stekkerauto's in Nederland is opnieuw gestegen. Begin 2017 telde ons land ruim 109 duizend plug-in hybrides (PHEV's) en volledig elektrische voertuigen (FEV's). Dat is 27 procent meer dan een jaar eerder.
Lees verder

Analyse: Koningsdrama moet tij keren bij Ford
Hij krijgt net een goede week om zijn spullen te pakken. Mark Fields, sinds drie jaar president en CEO van Ford moet op 1 juni weg zijn. Hij wordt opgevolgd door Jim Hackett, pas een jaar bij Ford als hoofd van de afdeling smart mobility met autonoom rijden als belangrijkste job en daarvoor onder meer werkzaam als hoofd atletiek op de Universiteit van Michigan. Met de keus van die onbekende in de autowereld en de benoeming van drie onderkoningen op strategische posten probeert Ford het tij te...
Lees verder