Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

vrijdag 2 juni 2017

Autmobiel Management: Marcel Willems in RvC Profile International

Marcel Willems in RvC Profile International
Marcel Willems (49) is per 9 mei toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Profile International. Hij volgt Frans van der Kolk op, die na 12 jaar afscheid neemt als lid van de RvC.
Lees verder

Telefonische lead biedt autobedrijf kansen
Uit onderzoek blijkt dat steeds meer websitebezoek vanaf de mobiele telefoon afkomstig is. Daarmee neemt ook het aantal telefonische leads dat autobedrijven ontvangen toe. Veel autobedrijven blijken de telefonische lead niet optimaal te benutten. De nieuwe dienst #DCDW Call Track Manager zorgt voor structuur en adequate opvolging van telefonische leads en dus voor maximaal rendement.
Lees verder

Opel komende drie jaar mobiliteitspartner Feyenoord
Nadat Feyenoord en Opel eerder al hun intentie uitspraken om de samenwerking na afloop van het vierjarige (2013 – 2017) hoofdsponsorschap voort te zetten, is dit op 31 mei definitief bekrachtigd door de ondertekening van een nieuwe overeenkomst.
Lees verder

Renault c.s halen Volkswagen in
Volkswagen is niet alleen door Toyota verdreven als grootste autobouwer ter wereld, de VW-groep is nu ook ingehaald door de Renault-Nissan alliantie.
Lees verder

AVc: veel gestolen onderdelen gebruikt bij schadeherstel
Veel gestolen objecten uit auto's, zoals airbags, navigatiesystemen, koplampen en velgen, worden gebruikt voor schadeherstel. Dit stelt de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVc).
Lees verder

Duitsers en Fransen zien niet veel in autonoom rijden
Duitsers en Fransen zijn en blijven autogekken. In beide landen blijft het bezit van een eigen auto vooraan staan, waarbij zowel Duitsers als Fransen wel willen dat die auto schoner en zuiniger in het brandstofverbruik wordt.
Lees verder

Porsche van de zaak? Dan verdien je zo'n 150.000 euro
Wie in Duitsland een Porsche als auto van de zaak krijgt, verdient gemiddeld rond de 150.000 euro per jaar. Zo'n auto kost dan ook 83.000 euro. De meeste Duitsers moeten het met een Volkswagen als bedrijfsauto doen en daar hangt dan een prijskaartje aan van net 35.000 euro.
Lees verder