Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

dinsdag 20 juni 2017

Autmobiel Management: Marktplaats komt met 'adverteren op maat'

Marktplaats komt met 'adverteren op maat'
Marktplaats introduceert advertentievormen afgestemd op wensen autobedrijven en gebruikers.
Lees verder

AM Driving Business Remarketing event - nog enkele plekken beschikbaar!
Het AM Driving Business Remarketing event 2017 vindt plaats op woensdag 28 juni en staat dit jaar in het teken van 'The Extra Mile' naar rendement, en gaat in op de laatste finesses van de occasionhandel. Waar liggen de kansen en mogelijkheden om in dit belangrijke en lang onderschatte segment serieus geld te verdienen?
Lees verder

Nederlandse OE-toeleveranciers krijgen eigen paviljoen bij EquipAuto
Met ondersteuning van de Nederlandse ambassade gaat AutomotiveNL een paviljoen inrichten op de beursvloer van EquipAuto, zodat Nederlandse OE-leveranciers hun producten aan de wereld kunnen laten zien. Er is veel te winnen. "De export van Nederlandse automotivebedrijven naar Frankrijk blijft ver achter bij andere Europese landen met een auto-industrie", aldus beursmanager Mario Fiems.
Lees verder

Geevers Auto Parts lanceert Greenline
Greenline is het nieuwe label waaronder Geevers Auto Parts gebruikte onderdelen gaat verkopen.
Lees verder

Aangescherpte opzet verkiezing 'Leasemaatschappij van het jaar'
Voor de zevende keer houdt Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) in samenwerking met Tevreden.nl de verkiezing 'Beste Leasemaatschappij van het jaar'. Na de zomer start het onderzoek, er is een aangescherpte opzet en er worden dit jaar drie categorie├źn bevraagd: de reguliere zakelijke rijder, de wagenparkbeheerder en de Private Lease rijder.
Lees verder

Tesla naar China
Tesla gaat auto's bouwen in China. De fabrikant van elektrische auto's is dicht bij een overeenkomst met Shanghai om daar een fabriek te bouwen.
Lees verder

Flinke personele uitbreiding bij Jaguar Land Rover
Jaguar Land Rover gaat komend jaar in eigen land zo'n 5.000 nieuwe technici werven.
Lees verder