Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 8 juni 2017

Autmobiel Management: Meer dan twee miljoen EV’s in de wereld

Meer dan twee miljoen EV's in de wereld
Het aantal elektrische auto's in de wereld is boven de twee miljoen uitgekomen. Dat is weliswaar een snelle marktontwikkeling maar EV's maken nog altijd niet meer dan 0,2 procent uit van de wereldwijde 'autovloot', zegt de International Energy Agency IEA.
Lees verder

Renault ziet weer wat toekomst in Rusland
Renault ziet weer wat toekomst in Rusland en hoopt dat haar Russische 'dochter' Avtovaz weer een positieve bijdrage kan gaan leveren.
Lees verder

PSA wil DS in China in hogere versnelling
PSA wil de ontwikkeling van haar merk DS in China en de rest van Azië in een hogere versnelling zetten. Bovendien wil PSA de ontwikkeling en productie van elektrische auto's voor de Chinese markt eveneens opvoeren.
Lees verder

Autoboek De Geluksmachine: niemand rijdt in zijn droomauto
Nederlanders rijden niet in de auto die ze graag willen. Zeven van de tien automobilisten willen liever een andere. Gewoon doen, adviseert Erwin Wijman in zijn boek De geluksmachine waarin hij laat zien dat je gelukkiger wordt als je de moed opbrengt wél te kiezen voor je droomauto.
Lees verder

Bosch Nederland bereikt mijlpaal in verkoop aan derden
De Bosch Groep in Nederland overschreed in 2016 de kaap van 1 miljard euro in verkoop aan derden. Dit is een stijging van bijna 13 procent in vergelijking met het jaar voordien.
Lees verder

Fraude en criminaliteit met rijbewijzen en auto's eenvoudiger opsporen
Vandaag heeft minister Melanie Schultz van Haegen tijdens de Transportraad in Luxemburg het Protocol tot wijziging van het EUCARIS-Verdrag ondertekend. Hiermee wordt het opsporen van fraude en criminaliteit met rijbewijzen en voertuigen weer iets eenvoudiger.
Lees verder

Arval: opkomst deelauto niet te stoppen
Nederlandse ondernemingen weten steeds meer de zakelijke deelauto te vinden. Dat blijkt uit resultaten van Arval Car Sharing.
Lees verder