Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 14 juni 2017

Autmobiel Management: Mei 2017: diefstal motorvoertuigen daalt fors

Mei 2017: diefstal motorvoertuigen daalt fors
In mei 2017 zijn er in totaal 2.152 motorvoertuigen gestolen, en dat is 7,4% minder dan een jaar eerder (2.323 motorvoertuigen).
Lees verder

Ford opent smart mobility centre in Londen
Ford gaat vanuit een nieuw Smart Mobility Innovation Office in Londen toekomstige mobiliteitsoplossingen bieden voor Europa.
Lees verder

Meer faillissementen in mei; vooral in de handel
Het aantal failliet verklaarde bedrijven is gestegen. In mei 2017 zijn er 17 bedrijven meer failliet verklaard dan in april, meldt het CBS. Het aantal faillissementen in april was het laagste in ruim 9 jaar. In mei steeg het aantal faillissementen vooral in de branches industrie, handel en informatie en communicatie.
Lees verder

Seat groeit met dubbele cijfers
Seat heeft in de maand mei wereldwijd 42.600 nieuwe personenauto's verkocht, dat is bijna 12 procent meer dan een jaar eerder. Over de eerste vijf maanden van dit jaar staat de teller met 201.300 nu duidelijk boven de 200.000.
Lees verder

Autoproductie zit op de 95 miljoen
In de hele wereld zijn vorig jaar op de kop af 94.976.569 commerciƫle voertuigen gebouwd.
Lees verder

Uber-baas Kalanick gaat een tijdje weg
Travis Kalanick, CEO en mede-oprichter van taxibedrijf Uber, neemt een tijdje verlof. Kalanick probeert daarmee wat rust te brengen in het door schandalen getroffen Uber. De leiding is voorlopig in handen van een groep van veertien managers.
Lees verder

Onderzoek BickBank: belegger stapt het liefst in Tesla
Tesla is voor het eerst het populairste automerk onder beleggende Nederlanders, waardoor niet langer de traditionele Duitse merken de ranglijst van auto-aandelen aanvoeren.
Lees verder