Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 21 juni 2017

Autmobiel Management: Opel 'gescoord' met Youtube views (filmpje)

Opel 'gescoord' met Youtube views (filmpje)
Het is Yuri Schuurkes gelukt om een gloednieuwe 5-deurs Opel Astra Online Edition ter waarde van 23.070 euro te betalen met YouTube views. Zonder een cent bij te leggen.
Lees verder

Uber baas Kalanick vertrekt helemaal
Oprichter Travis Kalanick van taxirit-specialist Uber is opgestapt als CEO. Kalanick was al voor onbepaalde tijd met ziekteverlof gestuurd maar heeft zijn rol als topman nu helemaal opgegeven. Hij blijft voorlopig nog wel lid van de 'board', heeft Uber meegedeeld.
Lees verder

EU wil heffing op Japanse auto-onderdelen schrappen
De Europese Unie is bereid de heffingen op auto-onderdelen die worden ingevoerd uit Japan te schrappen. Japan zou dan op haar beurt invoerheffingen op producten als varkensvlees, kaas en wijn in moeten trekken.
Lees verder

Dodelijk ongeval met Autopilot niet Tesla's schuld
Het ongeval waarbij bijna twee jaar geleden een Amerikaan, Joshua Brown, omkwam toen zijn Tesla tegen een de weg kruisende vrachtauto's knalde is niet Tesla's schuld.
Lees verder

Franse onderhoudsketens werken samen met autodeler
De Franse onderhoudsketens Midas en Norauto gaan samenwerken met de specialist in autodelen Drivy om te verzekeren dat de gebruikte auto's goed onderhouden blijven.
Lees verder

Britten moeten Britse auto's kopen
Britten zouden met de naderende Brexit geen auto's van Duitse of Franse makelij meer moeten kopen.
Lees verder

Peugeot verkoopt auto's van Dongfeng
De Chinese autofabrikant Dongfeng heeft al een flink belang in PSA maar de banden worden nu ook op andere terreinen aangehaald. Peugeot heeft aangekondigd dat het een nieuwe pick-up op de markt gaat brengen in Afrika die wordt gebouwd door Dongfeng.
Lees verder