Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 1 juni 2017

Autmobiel Management: Pirelli ziet omzet 13,4% stijgen

Pirelli ziet omzet 13,4% stijgen
Pirelli heeft in het eerste kwartaal van 2017 haar omzet met 13,4% zien toenemen tot 1,34 miljard euro. Een jaar eerder was dat nog 1,18 miljard.
Lees verder

Opinie: Volkswagen meet met 2 maten
In het omkoopschandaal over de aanbesteding van politie en defensieauto's, waarbij Volkswagen Groep importeur een cruciale rolt vervult, wordt sterk met 2 maten gemeten.
Lees verder

Maserati stapt in zakelijke markt
Maserati gaat zich in Nederland nadrukkelijk focussen op de zakelijke markt. Maserati North Europe – de importeur van het Italiaanse merk voor Nederland – heeft een strategie gelanceerd voor een 'structurele en professionele bewerking van het zakelijke segment'.
Lees verder

Autoverkopen mei: Volkswagen (Up!) populairst
In mei noteerden de Nederlandse autodealers tezamen 36.484 nieuwe personenauto's tegenover 28.791 stuks in dezelfde maand in 2016 – een toename van 26,7 procent.
Lees verder

Aston Martin draait op volle toeren
Aston Martin heeft in het eerste kwartaal de omzet meer dan verdubbeld naar bijna 220 miljoen euro. De winst voor belastingen kwam uit op 6,85 miljoen euro terwijl een jaar geleden nog 107 miljoen verlies werd geleden.
Lees verder

Volvo komt met zelfrijdende vuilnisauto (filmpje)
Volvo Trucks neemt in Stockholm proeven met een zelfrijdende vuilnisauto. Als de bediener/vuilnisman achter de wagen op de startknop drukt, rijdt die vanzelf naar de volgende serie kliko's.
Lees verder

Musk draait weer: toch gratis opladen Tesla
Elon Musk is weer eens van gedachten veranderd: kopers van een Tesla Model S of Model X mogen die auto toch gratis opladen bij één van de superchargers van Tesla zelf.
Lees verder