Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

maandag 12 juni 2017

Autmobiel Management: Porsche 911 populairste tweedehands sportauto

Porsche 911 populairste tweedehands sportauto
Het is een jongensdroom van veel Nederlanders: een grommende, glimmende sportauto bezitten en shinen op de weg. Het merk Porsche staat met stip op één en de Porsche 911 of Audi TT zijn de meeste populaire modellen.
Lees verder

Tesla-baas Musk onderzoekt persoonlijk werkomstandigheden
CEO Elon Musk van Tesla gaat zelf een tijdje aan de lopende band staan om te onderzoeken of de werkomstandigheden in zijn bedrijf zo slecht zijn als wordt beweerd.
Lees verder

EV-Nieuws: Elon Musk noemt design Model X vergissing
Tesla-topman Elon Musk is niet heel erg te spreken over het design van de Model X.
Lees verder

Tesla even derde autobedrijf ter wereld
Tesla heeft ook BMW ingehaald als het gaat om de totale waarde – de 'market capitalisation' – op de effectenbeurs.
Lees verder

Volkswagen groeit 't hardst in Nederland
Volkswagen heeft vorige maand in ons land 35,6 procent meer auto's weten te verkopen dan in mei 2016 waarmee Nederland voor het Duitse merk in die maand het best presterende land in de wereld was.
Lees verder

'Opel-baas Neumann vertrekt zodra overname rond is'
Karl-Thomas Neumann stapt op als baas van Opel zodra de overname door PSA rond is. Dat meldt de zondagseditie van de doorgaans goed ingelichte Frankfurter Allgemeinen Zeitung. Als alles volgens plan verloopt kan PSA Opel in de herfst inlijven waarna Neumann zijn biezen zal pakken.
Lees verder

Jaguar Range Rover investeert in autodeler Lyft
Jaguar Land Rover gaat de markt voor autodelen met haar duurdere auto's testen. De Britse autofabrikant investeert 25 miljoen dollar in de Amerikaanse autodeler Lyft en verkoopt die partner ook enkele tientallen Jaguars en Range Rovers om als deelauto te gebruiken.
Lees verder