Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 7 juni 2017

Autofans: AF-Vloot: Hyundai i30 1.4 T-GDi [Deel 1]

AF-Vloot: Hyundai i30 1.4 T-GDi [Deel 1]
Exact een week geleden kondigden we aan een Hyundai i30 als duurtester in onze middens te hebben. Vandaag zijn we er met de antwoorden op de ├ęchte vragen die jullie hadden over de Zuid-Koreaanse Volkswagen Golf-killer.
Lees verder

JE Motoworks ploft Focus RS-blok in Land Rover Defender
Nu diesels meer en meer geweerd gaan worden uit steden gaan eigenaars van een Land Rover Defender het moeilijk krijgen. Of niet, want het Britse JE Motorworks haalt je diesel er uit en steekt de 2.3-liter benzine van de Ford Focus RS voorin. Minder CO2, meer pk's, klaar.
Lees verder

Tesla schijnt licht op Model Y
Via een gloeilamp van 7 watt, dat wel maar tijdens een gesprek met investeerders liet Ceo Elon Musk toch enkele eigenaardigheden vallen over de Model Y, Tesla's kleinere SUV die tegen 2019 op de markt moet komen.
Lees verder

Kia Stonic mag er zijn
Ziet het er naar uit dat Huyndai de kaart van polarisatie trekt voor haar B-segment SUV, dan gaat broertje Kia voor sportiviteit. Althans, dat stralen de eerste plaagplaatjes van de Stonic uit.
Lees verder

Fisker EMotion heeft snuit waar enkel moeders van kunnen houden
De Fisker Karma is ondertussen doorgegroeid tot een merk op zich, Fisker zal dit jaar haar nieuwe model onthullen, de EMotion. Een elektrische sedan die Tesla moet uitdagen. Uniek ben je daarmee niet alleszins. Het design belooft dat evenwel te zijn.
Lees verder