Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 6 juni 2017

Autofans: Dit doet Renault met gebruikte batterijen uit elektrische modellen

Dit doet Renault met gebruikte batterijen uit elektrische modellen
Richting het containerpark sturen? Denk opnieuw. Renault slaat de handen in elkaar met Powervault om de gebruikte batterijen opnieuw te gebruiken in woningen. Tesla's Powerwall op z'n Frans, zeg maar.
Lees verder

Toyota C-HR is dit jaar al voor 80% uitverkocht
Net zoals tickets kopen voor Tomorrowland is snel er bij zijn de boodschap voor de C-HR. Want de expressieve crossover is al voor 80 procent uitverkocht dit jaar in Europa, sinds april... Of de verkoop goed gaat?
Lees verder

TVR herrijst op 8 september
Vrijdag acht september 2017, een datum die met stip staat aangeduid bij liefhebbers voor Britse sportwagens. Niet omdat dan de Goodwood Revival plaats vindt - alhoewel -, wel omdat TVR daar haar nagelnieuwe model met de wereld zal tonen.
Lees verder

Porsche 911 GT2 RS: 6 dingen die we nu al weten
Na tien jaar stoft Porsche terug de GT2 RS-badge af waardoor we deze zomer de bruutste 911 der 911's mogen verwachten. Wat we daar al over weten? Denk PDK, achterwielaandrijving en waterinjectie.
Lees verder

Citro├źn C5 is niet meer
De allerlaatst C5 is zopas van de band gerold in de Franse fabriek in Rennes, de hoofdstad van regio Bretagne. Waardoor er definitief een einde komt aan de C5 in Europa, want de nieuwe generatie zal enkel zijn diensten leveren in China.
Lees verder