Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

vrijdag 9 juni 2017

Autofans: Dit is de Opel Insignia in racetrim

Dit is de Opel Insignia in racetrim
Dank de Australische tak van GM maar dat we ooit een Insignia racewagen zullen zien. Al zal hij daar door het leven gaan als Holden Commodore Supercar, met een dikke V8 aan boord. Racen, in Australiƫ weten ze hoe het moet.
Lees verder

Europa 20% verkeersveiliger dan in 2010
In 2010 zetten 28 Europese landen hun schouders stevig onder een veiliger verkeer en die actie lijkt al vruchten af te werpen. Want op nog geen tien jaar tijd vielen er bijna 19 procent minder verkeersslachtoffers in de EU.
Lees verder

Lexus LS 350: Chinese instapper
Hoewel Lexus in onze contreien vooral gelinkt wordt aan hybrides, zwiert het merk in China die hybride-aandrijving van de LS 500h, waardoor je overblijft met de LS 350, een atmosferische luxesloep.
Lees verder

Nederlandse Ferrari F12-eigenaar vergeet uitlaat thuis
Videotips Een Ferrari F12 met Novitec Rosso N-Largo S bodykit en een Innotech Performance Exhaust, deze Nederlander weet hoe aandacht te trekken... En dat klinkt beestig!
Lees verder

Quiztijd: Een quiz met inhoud
Elke ophangingsspecialist mag zeggen wat 'ie wil; de motor maakt nog bijna altijd de wagen. Zo ook bij volgende tien iconische voorbeelden. Dat je de cilinders kent, daar twijfelen we niet aan maar hoeveel longinhoud hebben die cilinders? Een quiz met inhoud, zeg maar.
Lees verder