Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

zaterdag 3 juni 2017

Autofans: En dat is drie: Nissan lanceert 1-liter voor Micra

En dat is drie: Nissan lanceert 1-liter voor Micra
Tot de komst/ het dromen van de Micra Nismo krijgt de kleine Nissan drie torretjes onder de kap. Twee daarvan waren al beschikbaar, nu vervolledigen de Japanners het gamma met een nieuw instaptorretje. Spek naar de bek van Vlaamse kopers, zeg maar.
Lees verder

Wat?! Skoda komt met elektrische sportwagen
Het Tsjechische Skoda werkt aan een revival van haar 110 R sportwagen uit de jaren zeventig. Die reïncarnatie zal gaan rollen op het MEB-platform van Volkswagen, waardoor Skoda - jawel - meteen te kennen geeft dat het hier over een elektrische sportwagen zal gaan. Wel nog even wachten tot 2025.
Lees verder

In deze 7 cabrio's wil je nu zitten
Plebs zonder airco in huis zullen al gemerkt hebben dat de zomer even vroegtijdig het land is binnen geglipt. Ideaal om even weg te dromen van cabrio's natuurlijk. Waardoor we wel een lijst moesten samenstellen van onze cabrio's van het moment.
Lees verder

Porsche telt miljoen 911's in 1 minuut
Videotips Snelle tellers, daar in Stuttgart... Snelle tellers, daar in Stuttgart...
Lees verder

Oeps: Opels autonome wagen is oude Insignia
Opel bouwt aan de autonome wagen van de toekomst maar gebruikt daar wel een Insignia van vorige generatie voor. Tien voor de inzet, vijf voor de uitvoering Opel.
Lees verder

Bentley Continental GT 24: Niet stijlvol, wel retesnel
Hoewel je Bentley vooral associeert met stijlvolle wagens is het merk ook zeer actief in de racerij en daar is vaak niet veel plaats voor stijl, wel voor functie. De Britten nemen deel aan de 24-uur van de Nürburgring en vieren dat met een 710 pk sterke Continental GT. Met gele velgen... op een Bentley.
Lees verder

Lamborghini zoekt 200 nieuwe werknemers
Dus jij dacht dat exclusieve sportwagenbouwer Lamborghini een kleine of middelgrote onderneming was? Denk maar opnieuw, want met de komst van een nieuwe spuiterij zoekt het merk in één klap 200 nieuwe werknemers.
Lees verder