Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 1 juni 2017

Autofans: Ford Focus RS krijgt Performance Pack

Ford Focus RS krijgt Performance Pack
Op een volledig opgepompte RS moeten we nog even wachten, tussendoor kan je de huidige Focus RS met Performance Pack krijgen. Geen extra paarden, wel een sper tussen de voorwielen. Voor een nog scherper rijgedrag op circuit en daarbuiten.
Lees verder

Test Aankoop: Mobilhomes zijn onveilig
Videotips Vorig weekend was het weer van dat, de wegen naar vakantiebestemmingen gevuld met busjes met een huisje op hun rug. Maar zijn die dingen wel zo veilig? Test-Aankoop vroeg het zich af en toont wat er gebeurde in een frontale crashtest. Kanttekening: het model in de video wordt sinds 1993 niet meer geproduceerd. Vorig weekend was het weer van dat, de wegen naar vakantiebestemmingen gevuld met busjes met een huisje op hun rug. Maar zijn die dingen wel zo veilig?...
Lees verder

Subaru BRZ STI: extra tra-la-la, geen extra oemf
De Subaru BRZ STI is eindelijk een feit en dit eerste teaserbeeld moet ons klaarstomen voor de onthulling op 8 juni. Wat we al weten?
Lees verder

Lotus vindt rasp, schaaft nog wat gewicht van Elise Cup 250
Hoewel je het niet zou denken, komt Lotus jaarlijks met meer modellen op de proppen dan BMW. Alleen gaat het steeds over hetzelfde gerief met weer wat minder gewicht in de schaal. Waar het gaat eindigen? Bij vier wielen en een stuur lijkt ons. De Elise cup 250 moet alvast weer wat minder meesleuren.
Lees verder

Dit is de nieuwe Saab 9-3!
De nieuwe generatie Saab 9-3 is eindelijk een feit. Alleen zal die voortaan leven onder de NEVS-vlag, volledig elektrisch zijn en enkel in China worden verkocht. En jawel, er komt ook een stationvariant.
Lees verder