Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

maandag 12 juni 2017

Autofans: Hyundai zet productie Ioniq Electric onder hoogspanning

Hyundai zet productie Ioniq Electric onder hoogspanning
Ietwat voorzichtige verwachtingen had Hyundai van de verkoop van de elektrische smaak van de Ioniq. Die doet het echter zo goed dat het Zuid-Koreaanse merk besloten heeft om de productie op te schroeven met 50% om wachttijden te verkorten.
Lees verder

Manhart MHX6 700, als je wat meer wil
Het moest maar is gebeuren dat je buurman met de nieuwe 717 paarden sterke Jeep Grand Cherokee Trackhawk op zijn oprit verschijnt.
Lees verder

Porsche onthult 911 GT2 RS op E3
De Electronic Entertainment Expo (E3), de jaarlijkse hoogmis voor gamers allerlande en ook een beetje voor autofans. Want naast de verschillende racegames die er worden voorgesteld heeft Porsche er dit jaar ook het doek gehaald van de 911 GT2 RS, de big daddy van de 911 zeg maar.
Lees verder

Rijtest: Honda Civic 1.5 VTEC CVT (2017)
Tien generaties Honda Civic, waardoor je kan zeggen dat de Civic zowat de Volkswagen Golf van Japan is. Waar de Duitser echter voor een neutraal smaakpalet gaat ligt dat bij de nieuwe Civic net iets anders.
Lees verder

BMW: China loopt tien jaar voor op Europa
Terwijl we in Europa aan het palaveren zijn over een digitaal geconnecteerde autowereld doen ze er in China al volop aan. Willen we naar de toekomst kijken van de auto, dan moeten we naar China turen volgens BMW.
Lees verder