Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 28 juni 2017

Autofans: Lotus: made in China?

Lotus: made in China?
Hopelijk gaat die combinatie beter samen gaan dan rijst en fish & chips. Vingers gekruist dat hier iets culinairs van voort komt.
Lees verder

Wienermobile, deels auto deels worst
Fun videotips Wat is dat daar in de lucht? Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee dat is het niet, het is de Wiener-drone en brengt jullie worstjes uit de lucht, klaar voor deze verandering? Niet, geen zorgen want dan kan één van de andere vreemde creaties je worstjes leveren. Gelieve niet in de wagen of andere voertuigen te bijten aub. De orginele Wienermobile heeft voor het eerst licht gezien in 1936 en dit is dan ook het bewijs dat het geen probleem was om in Amerika het van de...
Lees verder

Deze Rolls Royce Wraith heet George
Zijn eigenaar: Jon Olsson bekend geraakt als professioneel freestyle skiër en in het nieuws gebleven door zijn unieke creaties.
Lees verder

Bevestigd: Aston Martin RapidE
Elke autofabrikant komt dezer dagen met een elektrische of hybride wagen. Stilstaan is achteruit gaan!
Lees verder

Op stap met de MINI Countryman en zijn daktent
Een tijdje terug publiceerden we een bericht over de Autohome-daktent voor de Mini Countryman. En aangezien we bij Autofans alles testen waar wielen onder zitten, stond een paar weken later een witte Countryman op onze oprit te blinken.
Lees verder