Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

dinsdag 13 juni 2017

Autofans: Officieel: Citroën C3 Aircross (2017)

Officieel: Citroën C3 Aircross (2017)
Adieu C3 picasso, opvolger C3 Aircross biedt zijn diensten aan. Met een evolutie van MPV naar SUV. Al mag je gerust SUV'tje zeggen in het geval van deze Aircross.
Lees verder

Officieel: Hyundai Kona is geen saaie potplant (2017)
Terwijl het in het segment van de luxelimousine allemaal vrij braaf blijft draait het B segment er de éne na de andere funky crossover uit. Deze Kona mag zich gerust aan het uiteinde van die schaal zetten. Want buiten de grille gelijkt deze in het niets op regulier Hyundai-gerief. En dat is 'ie eigenlijk ook.
Lees verder

Audi kondigt nieuwe A8 aan
Audi is gestart met de plaagcampagne voor haar nieuwe generatie A8. Die zal op 11 juli worden onthuld maar zal tot dan via de nodige tidbits over het internet worden gesmeerd. Beginnende met een weinig verhullende foto en een korte video die eigenlijk zo goed als heel de wagen toont.
Lees verder

'Verkeersdrempelcompilatie' haalt de innerlijke gniffel in je los
Videotips Verkeersdrempels, de pest voor iedereen met liefde voor de onderlip. In ons Belgenland mag je evenwel blij zijn dat ze duidelijk aangeduid staan, want volgende video toont dat er landen zijn die gewoon geen moer geven om de mechaniek van je wagen... Verkeersdrempels, de pest voor iedereen met liefde voor de onderlip. In ons Belgenland mag je evenwel blij zijn dat ze duidelijk aangeduid staan, want volgende video toont dat er landen zijn die gewoon geen moer geven om de...
Lees verder

Brabus buigt zich over E-Klasse Break
Een bruut monster gebaseerd op het AMG-model moet je nog niet verwachten, initieel biedt Brabus pakketten aan om zelfs je diesel E-Break te verfraaien. Meer uitlaten en meer pk's, uiteraard.
Lees verder