Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

vrijdag 23 juni 2017

Autofans: Ook smart Fortwo Cabrio wordt elektrisch

Ook smart Fortwo Cabrio wordt elektrisch
Smart is bezig het gamma te vervolledigen. Daarom komt er nu ook een elektrische versie van de Smart Fortwo Cabrio. Die vormt nog altijd de enige elektrische cabrio, als je de Citroën e-Méhari even buiten beschouwing laat.
Lees verder

Rij-impressie: Peugeot 308 BlueHDi 130 S&S (2017)
Te midden van zijn levenscyclus injecteert Peugeot de 308 met een technologische piqure en vooral; een nagelnieuwe 1.5 diesel die al voldoet aan de Euronorm opgelegd voor 2020. Of dat blok wat waard is in de C-segmenter? We kropen achter het stuur.
Lees verder

Mercedes AMG GT Black Series gespot op de Nürburgring
Supercars nurburgring De huidige topversie van de Mercedes AMG GT is de GT R, in dat vet groen kleurtje. Deze duwt 585 paardjes uit zijn biturbo 4 liter V8 die je naar honderd katapulteert in amper 3,6 seconden en pas stopt bij 318 km/u, of wanneer jij niet meer durft. Het valt te zien wat eerst komt. We hebben natuurlijk al wel kunnen zien bij de E63 S AMG tot wat Mercedes in staat is met deze 4 liter krachtbron. We kunnen dus wel veronderstellen dat deze update of zelfs nog een verdere...
Lees verder

Polestar: Van Volvo tot elektrische sportwagen
Polestar is voor Volvo wat AMG voor Mercedes-Benz is, alleen houdt Polestar het toch nog iets beschaafder. Binnenkort boren ze een nieuwe markt aan.
Lees verder

Renault Megane RS: keuze uit 4Control en 2 chassis
De lancering van de nieuwe Renault Megane RS komt stilaan dichterbij en Renault begint met mondjesmaat informatie te lossen. Zo laten ze ons vandaag weten dat er 4Control vierwielsturing op de hot hatch beschikbaar zal zijn, om hem nog wat sneller te kunnen hoeken.
Lees verder