Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

woensdag 21 juni 2017

Autofans: Peugeot brengt pickup als blokkendoos

Peugeot brengt pickup als blokkendoos
Dat ze bij Peugeot aan een pick-up werkten, was al een tijdje duidelijk. Vandaag heeft Peugeot beelden vrijgegeven van die utility. Of jij iets herkent van de rest van het Peugeot-gamma?
Lees verder

Kia Stonic verhoogt het aanbod
Hoewel we bij dit weer liever een gin tonic zien verschijnen, gooit Kia de Stonic voor de ogen van het grote publiek. Klaar voor nog een kleine crossover?
Lees verder

Bescherm je auto met een carport
Een auto vormt een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. We gaan ermee naar het werk, brengen de kinderen naar school en doen er boodschappen mee. We zorgen goed voor de auto door deze ieder jaar te laten keuren en een onderhoudsbeurt uit te laten voeren.
Lees verder

E-Pace vervoegt SUV-offensief van Jaguar
De elektrische SUV van Jaguar gaat nog altijd I-Pace heten, geen vrees. Echter krijgt die I-Pace samen met de F-pace er nog een broertje bij; de E-Pace. Een compacte SUV met sportwagenkwaliteiten, aldus het Britse merk.
Lees verder

Ford gaat Focus naar US importeren vanuit China
Ford gaat de Amerikaanse versie niet importeren naar de VS vanuit Mexico, maar vanuit China. En dat komt niet door de op stapel staande muur.
Lees verder