Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

donderdag 8 juni 2017

Autofans: Peugeot houdt in op sportmodellen

Peugeot houdt in op sportmodellen
Even leek het erop dat Peugeot weer het sportieve Franse merk van weleer ging worden. De 308 GTI en de 208 GTI by Peugeot Sport zijn alvast goeie zetten. Maar nu zegt Peugeot dat ze even gaan afwachten om dat gamma uit te breiden.
Lees verder

Volkswagen toont Polo op 16 juni
Volkswagen is in blijde verwachting van de nieuwe Polo. Om die komst wat in de verf te zetten, hebben ze een aantal video's klaargestoomd van alle voorgaande modellen.
Lees verder

Mazda start campagne voor RX-8
How maar, geen nood om je broek spontaan uit te trekken. Het gaat hier niet om een campagne voor een nieuwe generatie, wel over een terugroepcampagne voor exemplaren gebouwd tussen 2004 en 2008. Stout van ons, niet?
Lees verder

Skoda Citigo krijgt geen vervolgverhaal
Nog maar enkele maanden geleden kreeg de Skoda Citigo een facelift maar nu bevestigde Peter Solc, internationale sales manager van Skoda, dat het daar bij zal blijven. Want een tweede generatie staat niet op de planning. De reden? Iets met crossovers...
Lees verder

Subaru lost 2 speciale modelletjes voor de VS
Met de BRZ tS en WRX STI Type RA schotelt Subaru twee circuitspecifieke speciallekes op het bord van den Amerikaan. Wie dus hoopte op een volwaardige BRZ STI is er aan voor de moeite...
Lees verder