Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

dinsdag 13 juni 2017

Autofans: Renaults nieuwe product? Nagellak voor je Twingo

Renaults nieuwe product? Nagellak voor je Twingo
Nee, geen mop, Renault heeft een nagellak ontwikkeld die je ook op je Twingo kan smeren. Binnenkort fond de teint voor je Talisman? Wie weet.
Lees verder

DS hangt premium prijskaartje aan zijn '7'
Dat DS met haar DS 7 duidelijk niet mikt op klanten van de Nissan Qashqai mag wel duidelijk zijn, want voor het lanceringsmodel hoopt DS minimaal 52.200 euro te rapen. Prijzige Fransoos? Of luxueus koopje?
Lees verder

AF-Vloot: Hyundai i30 1.4 T-GDi [Deel 2]
Week twee is begonnen en de i30 is nog steeds geliefd, ook bij de vrouw des huizes. Al gaan we deze keer ook de sportieve toer op en beantwoorden nog wat vragen die jullie hadden.
Lees verder

Volkswagen Polo geeft laatste stoot
Nog drie nachtjes slapen en de zesde generatie Polo mag het toneel betreden. Hoe 'ie er uit komt te zien? Plak volgende twee plaagbeelden op de vorige generatie en je hebt 'm waarschijnlijk beet.
Lees verder

BMW 6 Gran Turismo is te vroeg
BMW haalde een tijdje geleden de 5 GT uit het gamma omdat de wagen niet presteerde zoals verwacht. Toch bouwen ze nu een opvolger, al krijgt die een iets andere naam.
Lees verder