Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 19 juni 2017

Autofans: Rij-impressie: Jeep Compass (2017)

Rij-impressie: Jeep Compass (2017)
Hoewel je Jeep associeert met alles op hoge pootjes was het merk opvallend absent in het grootste SUV-segment van het moment; dat van de compacte SUV's. Deze Compass moet die leegte opvullen. Of hij het overwegen waard is?
Lees verder

BMW M5 maakt het de eigenaar even warm
Videotips Dragracen op de openbare weg is gevaarlijk maar dan wel niet om deze reden. In Rusland komt een motorrijder een BMW M5 F10 tegen en besluiten even een kort sprintje te trekken. Het volgende wat gebeurt had zowel de eigenaar van de M5 als de motorrijder niet zien aankomen. Bij het volgende rode licht komt er een vonk onderuit de BMW en vat hierdoor brand. Hoe probeert de M5 het probleem op te lossen? Gas geven en hopen dat de gecreƫerde wind het vuur uitblaast. Niet direct onze...
Lees verder

Porsche zegeviert in bewogen 24u Le Mans 2017
Dat de 85e editie van de 24 Uur Le Mans de geschiedenisboeken in gaat is nu al zekerheid. Met amper twee LMP1-wagens die over de eindmeet geraakten en het raceteam van Jacki Chan dat urenlang aan de kop reed met een LMP2-wagen. Het zou zo in een film kunnen.
Lees verder

Dubbelfeest voor Skoda Fabia
De 500.000ste Fabia van de huidige generatie is van de band gerold waardoor 'ie meteen ook de 4 miljoenste Fabia op de wereld wordt sinds de lancering in 1999. Dubbelfeest dus, voor Skoda.
Lees verder

Vraag: Wat is het meest geslaagde retromodel ooit?
Het is een trend die in de jaren 90 de kop op dook; automerken die met een retromodel op de proppen kwamen. Maar wat is volgens jou nu de meest geslaagde creatie?
Lees verder