Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 2 juni 2017

Autofans: Rijtest: Skoda Kodiaq TDI (2017)

Rijtest: Skoda Kodiaq TDI (2017)
Voor het eerst in het leven van Skoda is er een SUV. Eentje die je niet moet aanspreken met "Scout". We gingen na of de wagen in het nieuwe segment de waarden van Skoda in het hart blijft dragen.
Lees verder

Geen Cupra-behandeling voor Seat Ibiza
Nu gaat er heel wat Airmax-dragende jeugd kwaad worden.
Lees verder

Tesla Model 3 bijna uit de startblokken
Buiten een prototype dat een keer gespot is, was de Tesla Model 3 nog een goed verborgen geheim voor de wereld. Maar nu is er een foto de wereld ingestuurd.
Lees verder

Golf Alltrack Country: ook VW lust daktentjes
Volkswagen stelt ter gelegenheid van de European Experience Car Show in Georgia een aantal concept cars voor. Deze Golf Alltrack Country is er daar eentje van.
Lees verder

Officieel: Fiat 500L facelift (2017)
Ondertussen vijf jaar op de teller waardoor de 500L net zoals klein broertje 500 een opfriskuur krijgt van moeder Fiat. Met meer 500 en 40 procent nieuwe onderdelen, aldus Fiat.
Lees verder

BMW M3 Pure: Australiƫ weet hoe het moet
De Australische tak van BMW lanceert een nieuw instapversie van de M3. Die is goedkoper maar heeft wel alle extra racegoodies aan boord. Voor mensen die niet graag showen maar wel graag go'en, down under.
Lees verder

Aston Martin denkt aan de beurs
Na het succes van Ferrari in 2015 te hebben bestudeerd ziet Aston Martin het wel zitten om zelf richting de beurs te trekken.
Lees verder