Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

vrijdag 2 juni 2017

Autofans: Seat laat je zelf haar 7-zits SUV benoemen

Seat laat je zelf haar 7-zits SUV benoemen
De Kodiaq van Seat komt er aan en iedereen krijgt de kans om de 7-zits SUV een naam te geven. Daarvoor lanceerde Seat de hashtag #SEATseekingName. Lekker hip van je, Seat.
Lees verder

Omnicraft: Ga binnenkort op onderhoud bij Ford
Met je Opel, Citroën en waarom ook niet; Audi A8 op onderhoud bij Ford, dat is de toekomst. Want Blauwe Ovaal creëerde onder de Omnicraft-noemer 2.000 vaak voorkomende onderdelen voor auto's van alle merken.
Lees verder

PSA en Opel liggen in de knoop... door de Corsa
Het eerste barstje in de relatie tussen Opel en PSA is al gelegd, met de nieuwe generatie Corsa aan de basis. De Franse groep willen de hatchback Peugeot 208-genen geven, de Duitsers willen de komende jaren vasthouden aan GM-gerief. Waardoor er gebikkeld wordt over de details van de overname.
Lees verder

Vaarwel, Tom Tjaarda
Tom Tjaarda is overleden. De man die instond voor het design van de poep van de Karmann Ghia Typ 34, maar die evengoed het interieurdesign van de Lamborghini Diablo, of het exterieur van de Ford Fiesta uit zijn mouw schudde.
Lees verder

Toyota gaat open source met Linux
Binnenkort zelf wat lijnen code schrijven om de lay-out van je Toyota-infotainmentsysteem naar je goesting te zetten? Het zou wel eens goed kunnen. Want de Japanners gaan Linux.
Lees verder