Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

dinsdag 20 juni 2017

Autovandaag: Duizenden Smart-liefhebbers in Salou

Duizenden Smart-liefhebbers in Salou
De Spaande badplaats Salou werd afgelopen weekend bond gekleurd door 2.869 Smarts die daar uit 32 landen bijeen kwamen tijdens de 2017-editie van Smart Times.
Lees verder

Duizenden banen erbij bij Jaguar Land Rover
De komende jaren zullen elektrisch rijden en zelfsturende auto's steeds belangrijker worden. Om niet achterop te raken bij de concurrentie zou Jaguar Land Rover nu al de meest getalenteerde technici en softwareontwikkelaars uit binnen- en buitenland in huis willen halen. Er is plaats voor zo'n 5.000 nieuwe technici.
Lees verder

Eerste beelden Kia Stonic op straat
De eerste beelden van de Kia Stonic liggen al op straat via een Spaanse website. De Stonic is het broertje van de recent onthulde Hyundai Kona.
Lees verder

Mercedes-Benz G-klasse nog exclusiever
Sinds 1979 is de onverwoestbare offroader van Mercedes-Benz een vaste waarde in het modellengamma en de G-klasse blijft volgens zijn makers onverminderd populair. Reden om een ‚actiemodelletje' te introduceren.
Lees verder

Volkswagen Polo geprijsd
Volkswagen heeft een prijskaartje gehangen aan de nieuwe Polo. De instapper is iets gunstiger geprijsd dan zijn voorganger en beschikt over een royalere standaarduitrusting.
Lees verder