Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

vrijdag 9 juni 2017

Autovandaag: Krijgt Tesla concurrentie van de Fisker EMotion?

Krijgt Tesla concurrentie van de Fisker EMotion?
Beetje bij beetje laat Fisker steeds meer los over de nieuwe EMotion. Inmiddels heeft het Amerikaanse bedrijf al een prijs bekend gemaakt van de Tesla Model S killer.
Lees verder

Porsche 911 Turbo S als Exclusive Series
Porsche komt met een gelimiteerde oplage van de 911 Turbo S. De Exclusive Series wordt in een oplage van 500 exemplaren gebouwd bij Porsche Exclusive Manufaktur in Zuffenhausen. Het is de meest krachtige 911 Turbo S ooit die uitsluitend in de kleur goudgeel wordt afgeleverd.
Lees verder

Landen eisen opheldering over Duits tolplan
Nederland, Luxemburg en Oostenrijk eisen in een gezamenlijke verklaring opheldering van de Europese Commissie over haar besluit om in te stemmen met het Duitse tolplan. Dat hebben de landen afgesproken aan de vooravond van een vergadering van de Europese ministers van transport in Luxemburg.
Lees verder

Zelfrijdende Honda in 2025
Honda-baas Takahiro Hachigo heeft de toekomstplannen van het merk wereldkundig gemaakt. Volgens de topman zal Honda nog dit jaar de nieuwe designtaal presenteren en kunnen we tegen 2025 een volledig autonoom rijdende auto verwachten.
Lees verder

Volkswagen Arteon heeft voorspellende gave
Vijfdeurs is nieuwe topmodel
Lees verder