Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

vrijdag 2 juni 2017

Autovandaag: Renault: inductieladen tot 100 km/h

Renault: inductieladen tot 100 km/h
Waar BMW enkele weken terug inductieladen introduceerde voor thuis, komt Renault nu met rijdend opladen tot 100 km/h.
Lees verder

Volkswagen Up!, GTI in minivorm
Een vermogen van 115 pk, hé, dat klinkt Volkswagen GTI-liefhebbers bekend in de oren, ten minste als we terug gaan in de historie. Begin volgend jaar komt er een Up! GTI met hetzelfde vermogen.
Lees verder

Gigantische Kia Picanto van nieuwe generatie
Wie recent langs het pand van Kia Motors Nederland aan de A2 reed, miste wellicht al de gigantische Picanto die er sinds 2011 stond. Die heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe oplage.
Lees verder

Audi voorspelt autonoom rijden vanaf 2021
Wanneer komen de eerste volledig autonoom rijdende auto's op de markt? Audi stuurt aan op 2021 voor kleinschalige toepassing.
Lees verder

Met Volkswagen de bush bush in
Volkswagen heeft speciaal voor de European Experience Car Show een stoere Golf Variant gebouwd, de Alltrack Country met een historische link.
Lees verder

Renault sleutelt bescheiden aan immens populaire Captur
Luxueuze Initiale Paris als topversie
Lees verder

Nieuwe Renault Mégane RS debuteert in Monaco
Tijdens de Formule 1 van Monaco laat Renault voor het eerst in levende lijve de nieuwe Mégane RS zien. Een auto waar liefhebbers met smacht op wachten.
Lees verder

Nieuwe Renault Mégane R.S. debuteert in Monaco
Tijdens de Formule 1 van Monaco laat Renault voor het eerst in levende lijve de nieuwe Mégane R.S. zien. Een auto waar liefhebbers met smacht op wachten.
Lees verder