Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer. Suggestie? Tip de redactie.

dinsdag 6 juni 2017

Autoweek: Afgestoft: BMW 8-serie

Afgestoft: BMW 8-serie
Deze week presenteerde BMW op het Concours d'Elegance van Villa d' Este de Concept 8 Serie, een auto die door met die naam geen geheim maakt van zijn uiteindelijke levensdoel. Een goede gelegenheid om terug te blikken op de tot nu toe enige productie-8!
Lees verder

Rij-impressie: BMW 440i Coupé
BMW heeft de 4-serie bijgepunt. Aan de buitenkant zien we een paar kleine wijzigingen, maar interessanter is wat er onderhuids gebeurde. Door subtiele veranderingen aan het onderstel schuift BMW de 4-serie namelijk langzaam weer de sportieve hoek in.
Lees verder

TVR toont nieuw model op Goodwood
Het Britse TVR werkt hard aan een comeback. De eerste auto van het herboren merk wordt tijdens de Goodwood Revival gepresenteerd.
Lees verder

Video: Volkswagen Lupo 3L - 2000 - 548.000 km - Klokje Rond
Volkswagen mag dan onlangs een scheve schaats hebben gereden met z'n diesels, je moet het merk nageven dat het ook zeer zuinige dieselmodellen op de wereld zette. Zoals de bekende 1.9 TDI en deze Lupo 1.2 TDI 3L. Die laatste cijfer-lettercombinatie staat voor 3 liter; het gemiddelde verbruik. Eigenaar Pieter Ytsma haalt dat bij lange na niet, maar de kleine dieseldriepitter dendert dapper door.
Lees verder

Toyota is opnieuw meest waardevolle automerk
Weer is Toyota het meest waardevolle automerk ter wereld. Het Japanse bedrijf wordt door het Amerikaanse marktonderzoeksbureau Millward Brown op de Brand Top 100-lijst hoger ingeschaald dan BMW en Mercedes-Benz.
Lees verder

Studenten zetten elektrisch record op Zandvoort
Trotse koppen in Eindhoven. Een team van studenten van de Technische Universiteit Eindhoven en en Fontys Hogescholen heeft een nieuw elektrisch ronderecord op Circuit Zandvoort gevestigd.
Lees verder

Video: Fiat 500C - Afscheid Duurtest
Net nu het zulk lekker weer is, moeten we afscheid nemen van onze Fiat 500C duurtester. Het was een bewogen periode waarin we met de auto onder andere naar Toscane en Parijs geweest zijn. Daarnaast nam de 500C het in een dubbeltest op tegen de Smart Fortwo cabrio en lieten we er een groep vrouwen op los. Tijd voor een terugblik.
Lees verder